Lækre vine fra Piemonte, Italien

Piemonte Vinimport

Piemonte Vinimport er etableret i november 2011.

Efter gennem nogle år at have rejst og opholdt os i Piemonte, og derved at have fattet stor kærlighed til det piemontesiske køkken og til vinene fra området, blev beslutningen om etableringen taget. 

Området sydøst for byen Asti, nærmere betegnet byerne Mombercelli og Agliano Terme var udgangspunktet for vores interesse. Udbuddet af vine fra Provincia di Asti i Danmark er overvejende domineret af de søde hvide mousserende vine på Moscato druen (Moscato d’Asti), samt sød spumante (ASTI DOCG) af vekslende kvalitet.  De Barbera vine som har kunnet købes herhjemme har oftest været fra Alba (Barbera d’Alba), som har en mere international stil. 

Vi fandt imidlertid at Barbera fra Asti, i hænderne på seriøse og dygtige producenter, frembringer fremragende vine med et gunstigt forhold mellem pris og kvalitet. Det er ønsket om at dele disse oplevelser med jer, som er drivkraften i Piemonte Vinimport

Den nævnte pris er prisen pr. fl ved køb af 6 fl.

6 fl-prisen er også gældende ved kombination af f.eks. 6 forskellige vine.

Levering

Levering efter aftale

Piemonte for livsnydere

Piemonte er en kombination af skønne vine, Italiens spisekammer, ro og smuk natur

Mad og vin

Piemonte er kendt og elsket for sit fantastiske køkken. Vi går meget op i at servere den rigtige vin til det rigtige mad og deler gerne ud af vores erfaringer eller rådgiver dig.

Udforsk fantastiske Piemonte

Er du over 18 år? Denne hjemmeside kræver at du er over 18 år.